Terran koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i prilagodbu sustava.


Detalji Slažem se!

O nama

Tvrtka Terran se bavi proizvodnjom i distribucijom crijepa, te krovne opreme već skoro 100 godina potrebne za potpunu i stručnu izvedbu krovišta.

 

Terrankunszentmiklosigyar

 

Terran je tvornica za proizvodnju crijepa u 100%-nom mađarskom vlasništvu, sa sjedištem u Bólyu. Imamo dva tvornička pogona - jedan u Bólyu i jedan u Kunszentmiklósu.

Prisutni smo i na međunarodnom tržištu, uz kontiuniranu ekspanziju na inozemna tržišta. Naši se proizvodi prodaju u Slovačkoj, Češkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i u Rumunjskoj.

Modeli crijepa Terran

Primarna sirovina našeg crijepa je već više od 90 godina beton. Stalnim proširenjem palete proizvoda, novim bojama i novim tehnikama površinske obrade se prolagođavamo potrebama tržišta i visokim kvalitativnim zahtjevima suvremenog doba.

Danubia Linija proizvoda Danubia sa svojom blagom valovitom linijom stapa s hrvatskim krajobrazima. danubia_antracit_75_c
Rundo Linijom proizvoda Rundo smo stvorili harmoniju između potreba modernog doba i tradicijskog duha. rundo_odon_75_c
Coppo Linija proizvoda Coppo svojimoblikom i bojama priziva sunčani ugođaj mediteranskih krajeva. coppo_ferrara_75_c
Zenit Modernim dizajnom, linija proizvoda Zenit definira karakter kuće. zenit_carbon_75_c
Synus Linijom proizvoda Synus popravak krova ide lako i glatko, najbolji izbor za renoviranje krova. synus-colorsystem-tegla-alapcserep-75