Terrán Krovni crepovi menu

Površinska obrada

Zbog vrhunske kvalitete, inovativnog dizajna i najnovijih tehnologija korištenih u svrhu proizvodnje, naši crjepovi sve više pronalaze svoje mjesto na krovovima zadovoljnih kupaca.

Svaki crijep, te uz to pripadajući betonski fazoni su površinsko obrađeni. Koristimo tri vrste površinske obrade, s time naši proizvodi i u sastavu i u kvaliteti se razlikuju:

  1. Basic (dvostruko obrađena linija)
  2. Colorsystem
  3. Resistor (premium kategorija)
  4. ClimaControl

1. Basic (dvostruko obrađena linija)

U ovu grupu pripadaju najčešći naši proizvodi koji su obrađeni dvostrukom tehnologijom bojanja crjepova. Nanošeni materijali i boje su se najviše dokazali tijekom više desetljeća.

Površinska svojstva:

  • visoka otpornost,
  • neizbljediva boja,
  • dobra konstrukcija i izrada površine.

logotip BASIC: posebnom naznakom nismo naznačili. Svi naši proizvodi su osnovno obloženi Basic tretmanom, koji nisu naznačeni logotipom Colorsystem ili Resistor.

Colorsystem površinska obrada2. Colorsystem

U daljnjem razvoju tehnologije u ovoj grani industrije, još više prednosti se otvara za korištenje dodatnih, naprednih materijala. Naš novi cilj je sa colorsystem zaštitom boja omogućiti, zaštitu i trajnost izdržljivosti boja crjepova! Proizvodi koji su tretirani na ovaj način bolje izbjegavaju vremenske tegobe.

logotip: na našoj web stranici su naznačeni ColorSystem proizvodi sa službenim logotipom ColorSystema.

Više informacija o ColorSystem zaštitu boja»

 

3. Resistor (premium kategorija za postupak površinske obrade)

Mediterran ResistorU površinskoj završnoj obradi betonskog crijepa na najvišoj razini pomoću današnjeg tehnološkog znanja Resistor već u mnogome nadilazi svoja vremena preko povećane zaštite boja. Na taj način moguća je izrada takve površine na betonskom crijepu, s kojom izradom i korištenjem prirodnih izvornih materijala dolazi do sadašnje vrhunske kvalitete.

logotip: na našoj web stranici su naznačeni Resistor proizvodi sa službenim logotipom Resistor.

Više informacija o Resistor premium površinske obrade»

4. ClimaControl

Terran crjepovi sa ClimaControl površinskom obradom odbijaju sunčeve zrake koje zagrijavaju krovni pokrov i krovište. Ova metoda je kod upotrebe sve popularnijih tamnih crjepova, jako funkcionalna, djelotvornija i jednostavnija kao rješenje za manje zagrijavanje krovišta i prostora ispod krovnih pokrova.